Проведоха се отчетно-изборни конференции на БСП в градовете Левски, Никопол, Червен бряг

Градове Левски, Никопол, Червен бряг

Левски

На 9 април се проведе конференцията на БСП Левски. За председател на ОбС на БСП беше преизбран Кольо Домеников. За делегати на конгреса бяха избрани Кольо Домеников и Любка Александрова. За председател на НС на БСП бяха издигнати Михаил Миков и Корнелия Нинова. За членове на НС на БСП бяха номинирани Кольо Домеников, Любка Александрова, Васил Антонов и Радослав Илиевски.

 

Никопол

На 29 март се проведе конференция на БСП Никопол. За председател беше избран Атанас Николов. За делегати на конгреса бяха избрани Атанас Николов, Емил Бебенов и Петьо Данков. За председател на НС на БСП беше издигнат Михаил Миков. За член на НС на БСП беше номиниран Васил Антонов.

 

Червен бряг

На 26 март се проведе конференция на БСП Червен бряг. За председател беше избрана Ганка Нинова. За делегати на конгреса бяха избрани Ганка Нинова, Атанас Атанасов, Георги Колев, Красимир Евтимов, Михаил Михайлов и Тихомир Томов. За председател на НС на БСП бяха издигнати кандидатурите на Валери Жаблянов, Георги Пирински, Корнелия Нинова и Михаил Миков. За членове на НС на БСП бяха номинирани Васил Антонов, Ганка Нинова, Мирослав Михайлов, Катя Николова, Румен Гечев и Тихомир Томов.

 

По информация на политическия организатор Боян Балев.