Стефан Бурджев: ГЕРБ готви поредна грозна популистка акция в област Плевен

Мар 21, 2021 ПЛЕВЕН Новини Избори 0 805

20.03.2021

ГЕРБ готви поредна грозна популистка акция в област Плевен. Това коментира Стефан Бурджев, втори в листата на Коалиция „БСП за България“ за 15-ти МИР – Плевен, по повод очаквания старт на рехабилитацията на път PVN III – 305, който се явява връзка от п.в. „Боаза“, 35 км от него минава през Ловешка област – селата Дерманци, Торос и Ъглен, а след това в област Плевен – през селата Садовец, Крушовица, покрай „Плама“, и завършва на детелината преди село Ясен.

Сезиран съм от кметовете на Садовец и Крушовица, че има писма за резолюция от преди година за това в изграждането на пътя да бъдат планирани и предвидени средства за подмяна на ВиК мрежата, но няма реакция, каза Бурджев. И добави, че само по този начин ще има качествена рехабилитация на пътя, а не както вече стана традиция в последните години след завършването на ремонта да му се прави ремонт. 45-годишен е етернитовият тръбопровод в двете населени места, който минава под пътя. В момента, в който се изхарчат десетки милиони и стане един нов път, ежеседмичните аварии ще доведат до безкрайни ремонти, което стана патент на ГЕРБ, категоричен бе вторият в листата на БСП за 15-ти МИР.

Стефан Бурджев е получил и сигнали от граждани, че преди дни в лошото време, върху кал и вода е полаган асфалт в отсечката около „Плама“. Апелирам към местните функционери на ГЕРБ, към министър Петя Аврамова и зам.-министър Николай Нанков, който аз търсих десет пъти през последната седмица, но той така и не намери време да се чуем, да се вземат мерки по-рано, подчерта кандидатът за депутат.

Освен девиза „Работа, работа, работа“ на ГЕРБ, бих добавил, че работата трябва да бъде обвързана с компетентност, обществена отговорност, държавническо мислене и с морал, категоричен бе Стефан Бурджев.