БСП-Плевен в Долни Дъбник: Ще продължим да се борим с инфлацията и да отстояваме мира

Мар 18, 2023 ПЛЕВЕН Новини Избори 0 636

18.03.2023 г.

Листата на коалиция „БСП за България“ в 15 МИР проведе предизборна среща с обществеността на гр. Долни Дъбник. Акцентите на дискусията бяха върху финансовата стабилност, решенията на БСП за овладяване на инфлацията и повишаване на доходите. Социалистите представиха предложението на БСП за налагане на таван на цените на стоките от малката потребителска кошница, което да помогне на семействата да се справят с тежките условия и непрестанното нарастване на цените. Те припомниха и постиженията в сферата на социалната политика на БСП, сред които повишаване на минималната работна заплата, повишаване на пенсиите, на майчинството, безплатните учебници за учениците до 12-ти клас и други. 

Присъстващите дадоха висока оценка на усилията на социалистите за недопускане въвличането на България във военния конфликт в Украйна и търсенето на неговото мирно разрешаване. 

Обсъден беше и референдумът против навлизането на джендър идеологията в училищата, организиран от БСП, като кандидатите за народни представители категорично заявиха, че ще продължат да защитават ценностите на традиционното християнско семейство. 

„Гласувайте с номер 1 в бюлетината на предстоящите парламентарни избори, за да гарантираме мира, социалните доходи и защита на ценностите на българското семейство и народ“, призоваха кандидатите за народни представители от „БСП за България“ в 15 МИР Плевен.