Михаил Миков: Ние не излъгахме тези, които ни се довериха

Сеп 30, 2015 Новини БСП 0 2032

Ние бяхме последователни

„Живеем във времена, в които има много политически субекти, претендиращи за доверието на хората, и често заблуждаващи ни за тяхната последователност. Ние бяхме последователни“. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков пред пълната зала на Драматичния театър в Плевен. Той обясни, че за тази една година, въпреки изкушенията, които БСП е имала за властта, не е посегнала към нея. „Ние не гласувахме 16 млрд.лв дълг и оскъдните бюджети за средно образование да отиват и към частните училища. Ние не гласувахме болните да бъдат разделяни на социално значими и социално незначими. Ние не подкрепихме възрастта за пенсиониране да бъде повишена“, подчерта Миков. Той е категоричен, че тези, които са дали доверието си миналата година, не са останали излъгани.

„Радвам се, че тук се получава добра спойка между различни формации, добро сътрудничество и партньорство. Тук сме, за да подкрепим тази спойка“, каза още председателят на БСП и предупреди: “Пазете се от тези, които печелят доверие за едни избори, за една власт“.

Антон Георгиев: Като поема нещо, го изпълнявам. Затова обещавам 5 неща

„Много хора не ме познават и се питат кой съм, но трябва да знаят, че аз като поема обещание, го изпълнявам“. Това заяви кандидатът за кмет на Плевен, подкрепен от БСП, Антон Георгиев и направи пет обещания.

„Ще бъда един достоен кмет, няма да забравя селата, ще работя със сърце и дух за тази община, ще променя управлението в общината, за да стане работещо и ви обещавам, че аз ще бъда следващият кмет на Плевен“, категоричен е Георгиев. Той благодари за мощното рамо на БСП, за подкрепата и доверието. „Вярвам, че заедно ще стигнем до крайната точка – спечелването на местните избори“, заключи Антон Георгиев.

Цветко Цветков: Единствено БСП ще работи енергично, почтено и искрено с избирателите

„Няма друг участник за местните избори, който ще работи по-енергично, почтено и искрено с избирателите от БСП“, заяви председателят на БСП-Плевен Цветко Цветков. Според него Плевен трябва да има друг облик - на водещ в икономическо и духовно отношение град в България. „Ние можем да направим този обрат, защото имаме три силни лоста в ръцете си в тази кампания – достоен кандидат за кмет, силна кандидатска листа за общински съветници, обединяваща компетентност, енергия, младост, политически опит и чуваемост към проблемите на хората“, каза още той. Като трети лост Цветков посочи ясната управленска програма, изградена на основата на пет приоритета, какъвто е и номерът в бюлетината в Плевен. „Тази промяна ще извървим заедно в името на младите хора, работещите и възрастните наши съграждани“, заключи Цветко Цветков.

На събитието присъстваха народните представители от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Румен Гечев и Васил Антонов, Красимир Премянов - председател на Съюза на Тракийските дружества, Стефан Начев – председател на политически клуб Тракия, коалиционните партньори от „Нова зора“, както и кандидатите за малки населени места и общински съветници.